Zwangerschapsbegeleiding

Zwangerschapsbegeleiding partner privé

We verzorgen vanuit Zwanger &zo zwangerschapsbegeleiding. Heb je geen zin in een volledige zwangerschapscursus, maar wil je je wel goed voorbereiden op de bevalling, dan is de partner-privé iets voor jou. Je krijgt samen met degene die bij jouw bevalling aanwezig zal zijn uitleg over het verloop van de bevalling. Je krijgt adviezen, houdingen en ademhaling bij de ontsluiting en het persen. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Dit kan vanaf 32 weken zwangerschap. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening en bedragen per uur 60,-.

Je aanmelden door ons te bellen op 0348-476805 of te mailen naar Leontinevandenhil@ezorg.nl

buikbeeld-a4-liggend80c1dc

Individuele zwangerschapsbegeleiding of voorbereiding op de bevalling

Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam van de vrouw in een relatief korte tijd grote veranderingen. De aanpassingen betreffende houding en beweging gebeuren grotendeels onbewust, maar deze zijn niet altijd goed voor het lichaam. De oefentherapeut Cesar leer je op natuurlijke wijze gezonde houdings- en bewegingsgewoonten aan. In sommige gevallen ontstaan tijdens de zwangerschap klachten, zoals rugklachten, bekkenklachten, nek- en schouderklachten en hoofdpijn, maar ook ademhalingsklachten, incontinentie en verzakkingen van het bekkenbodemgebied. De oefentherapeut Cesar kan helpen deze klachten te voorkomen of positief te beïnvloeden.
Je kunt ook terecht voor individuele voorbereiding op de bevalling wanneer daar een indicatie voor is (bijvoorbeeld bij veel angst of spanning). Je wordt dan meestal verwezen door de arts of verloskundige.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd bellen naar de praktijk en vragen naar Leontine van den Hil. Tel: 0348-476805. Je kunt ook mailen naar Leontinevandenhil@ezorg.nl