Afspraak maken zonder verwijzing – Oefentherapie Cesar Montfoort – Montfoort

Oefentherapie Cesar Montfoort

Weet wat u beweegt!

Afspraak maken zonder verwijzing

U heeft geen verwijzing gekregen en komt via de directe toegankelijkheid.

Om u aan te melden voor een behandeling oefentherapie is het niet meer noodzakelijk om een verwijsbrief te hebben van de (huis)arts, er is namelijk sprake van Directe Toegankelijkheid Oefentherapie (DTO). Na aanmelding zal de oefentherapeut een screening uitvoeren. Hierbij wordt gekeken of u met uw klachten inderdaad bij de oefentherapeut aan het juiste adres bent. Dit is belangrijk, want als het klachtenpatroon niet hoort bij een gezondheidsprobleem dat valt binnen het competentiegebeid van de oefentherapeut, dan kan u geadviseerd worden alsnog contact op te nemen met uw (huis)arts.
Na de screening onderzoekt de oefentherapeut of de oefentherapie voor u met uw hulpvraag en/of klachten zinvol is. Zodra dat het geval is zullen er concrete afspraken gemaakt worden over de start, de aard, en het te bereiken doel van de behandeling. Wij zullen uw huisarts op de hoogte brengen door hem of haar een verslag van de screening te sturen. De huisarts blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

U kunt zich ( bij voorkeur) aanmelden via het de menuknop patiëntenportaal en dan de knop inschrijven of via email. Klik hier om naar het patiëntenportaal te gaan.
E: info@oefentherapie-cesar-montfoort.nl

U kunt zich telefonisch ook aanmelden en een afspraak maken. Tijdens het behandelen zijn we echter niet in de gelegenheid de telefoon aan te nemen, spreekt u dan alstublieft een boodschap in.
T: 0348-476805

Hoe u zich ook aanmeldt, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.