Corona maatregelen in de oefentherapie praktijk, online behandeling, videoconsult

Oefentherapie Cesar Montfoort

Weet wat u beweegt!

Coronamaatregelen

Coronavirus update

We behandelen u gewoon op de praktijk. U hoeft in de praktijkruimte geen mondkapje op, het mag uiteraard wel. Als we de 1,5 meter niet kunnen houden, dan dragen wij zelf uit voorzorg wel een mondkapje. Ook voor klachten na Corona/COVID-19 kunt u terecht in onze praktijk. Behandeling na Corona/COVID-19

Voorafgaand aan de behandeling stelt u zichzelf de onderstaande vragen:

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende ( ook milde! ) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts ( vanaf  38 graden Celsius)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten ( Covid-19 symptomen ) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Als 1 van de antwoorden “ja” is dan mag u in principe NIET naar de praktijk komen. Bel ons om te kunnen overleggen wat te doen.

Mensen met klachten komen dus niet in de praktijk maar kunnen wel op afstand behandeld worden ( telefonisch consult of videoconsult, zie verderop in dit stuk ) of de behandeling kan worden uitgesteld.

Voor behandeling in de praktijk gelden de volgende hygiëne maatregelen:

  • Was de handen regelmatig
  • We schudden geen handen
  • Houdt zoveel mogelijk afstand van 1.5 m
  • Hoest en nies aan de binnenkant van de elleboog
  • Nem uw eigen grote schone handdoek mee

Indien u liever niet naar de praktijk wilt komen dan kunnen we u ONLINE behandelen via een videoconsult.

Wij bieden E Health via Clickdoc, U kunt dan beveiligd online behandeling ontvangen. Zeker voor spanningsklachten en slaapproblemen werkt dit goed. Maar ook intakes, houdingsadvies, oefeningen, advies bij pijnklachten kunnen zo prima plaatsvinden.

We nodigen u uit per mail of sms en u volgt 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak de instructies van de mail of de sms. U staat de gebruikersvoorwaarden toe, beeld en geluid en u komt bij ons in de virtuele wachtkamer. U wordt door ons gebeld en daarna krijgt u rechtstreeks contact met ons via beeld en geluid op uw computer, laptop, tablet, mobiele telefoon e.d. U hoeft niets te downloaden. Vergelijk het met skype of facetime maar dan met een beveiligde verbinding voor zorgverleners.

Deze behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar net als de reguliere behandelingen als u aanvullend verzekerd bent. Hierover zijn landelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse Zorgautoriteit, onze beroepsvereniging en het ministerie van Volksgezondheid.